Rosa4life

In juni 2008 ben ik begonnen met mijn praktijk. Ik heb met veel plezier en passie ouders en kinderen mogen begeleiden. Maar ook volwassenen met een extra (complexe) zorgvraag.

Ik heb in verschillende rollen veel zorg -en begeleidingservaring opgedaan. Van beleidsmedewerker, tot dossierregisseur, individueel coach tot ambulant begeleider.

Inmiddels werk ik zowel als zorgcoördinator bij een kleinschalige woonvoorziening voor meervoudig beperkte jong-volwassenen. Daarnaast begeleid ik zorgorganisaties in de verdere professionalisering binnen het huidige zorglandschap. En ben ik ook als ambulant begeleider actief.

Wil je weten wat voor jou of voor je organisatie mogelijk is? Vraag meer informatie aan door een mail te sturen naar alexandra@rosa4life.nl

 

alexandra van leeuwen profielfoto
Rosa4life 2020